Zubáč veľkoústý filet (Stizostedion lucioperca)
Patrí so čeľade ostriežovité. Je považovaný za jednu z najchutnejší sladkovodných rýb. Táto dravá ryba má jemnú, bielu svalovinu. Čerstvo spracovaný, nie refrešovaný, je vyhľadávaný tými najlepšími reštauráciami.
Náš zubáč pochádza zo sladkovodného voľného rybolovu.
Spôsob úpravy
Je vhodný na grilovanie, pečenie alebo varenie zvlášť s použitím bieleho vína a smotany.
Recept
Jednoduchá príprava je jemne osolený ,pomúčený s trochou kmínu a opečený na panvičke.
Pomaly pečený filet zo zubáča / červená repa / pšeno / smotanový chren
Čerstvé chladené produkty skladujte pri teplote 0-2°C
Trvanlivosť
Obvyklá trvanlivosť od dátumu doručenia je 4 dni.
Alergény
Ryby a výrobky z nich
Zloženie
Zubáč veľkoústy (Stizostedion lucioperca)
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.