Pstruh lososový (Oncorhynchus mykiss)
Patrí do čeľade lososovité (Salmonidae). Lososový znamená, že ryby sú kŕmené granulami obohatené karoténom a preto je svalovina červenej farby. Obdobne ako u lososa atlantického. Tento pstruh pochádza zo sladkovodného chovu v Taliansku.
Spôsob úpravy
Používa sa na pečenie, zapekanie, varenie a údenie.
Recept na Filet zo pstruha lososovitého sous-vide / tekvica / lieskové orechy / špenát
Chladený produkt skladujte pri teplote 0-2°C
Trvanlivosť
Trvanlivosť od dátumu výroby je 5 dní.
Alergény
Ryby a výrobky z nich.
Zloženie
Pstruh dúhový (Oncorhynchus mykiss)
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.